Sărbătoare cu gust și răsfăț la Restaurant & Pensiune Korona

Alege pachetele care ți se potrivesc și petrece zile de poveste la Sibiu. Pentru o experiență completă, șederile includ confortul cazării cu demipensiune.

Ofertă 1 Decembrie

Sărbătorește Ziua Națională a României într-un loc cu tradiție.

Ofertă 1 Decembrie

Sibiul îmbracă din nou hainele festive și se pregătește de evenimente deosebite. Te așteaptă parade spectaculoase și alte activități speciale, desfășurate de Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" și structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Începe și/sau continuă sărbătoarea la Restaurant & Pensiune Korona, unde căldura spiritului românesc te întâmpină cu atmosfera primitoare și gustul preparatelor autentice.
Pe această cale, vă urăm tuturor românilor un sincer și călduros la mulți ani!

*Dacă te afli deja în frumosul oraș Sibiu, te așteptăm cu brațele deschise la cina din 1 Decembrie. Te vei bucura de o aromată ciorbă de burtă, un savuros mixt grill și o delicioasă plăcintă cu măr. Pentru ca experiența să fie completă, sunt incluse și o selecție de băuturi: apă plata, apă minerală, Pepsi, Prigat, un pahar de vin sau vin fiert, țuică și vișinată. Prețul pentru această cină festivă este de 100 lei / persoană.

Descarcă oferta
Ofertă 1 Decembrie
Ofertă 1 Decembrie

Ofertă Crăciun 2023

Magia Crăciunului la Korona

Ofertă 1 Decembrie

Iarna aceasta vino la Sibiu și bucură-te de atmosfera fermecătoare care înconjoară orașul în acest anotimp încântător. Priveliști deosebite acoperite de mantia zăpezii așteaptă să fie surprinse în toată splendoarea lor.

Poate ești fascinat de luminițele, bradul și căsuțele din Târgul de Crăciun sau poate dai o fugă să descoperi stațiunea Păltiniș, unde distracția și zâmbetele sunt pe pârtiile de ski și săniuș, care așteaptă mereu noi talente să iasă la iveală.

Indiferent de ce alegi să faci, cu inima deschisă te invităm să te retragi la Restaurant & Pensiune Korona și lasă focul din șemineul nostru să-ți încălzească sufletul.

Descarcă oferta
Sunt de acord

Am luat la cunostinta de prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal si in special de obligatiile de a prezenta garantii legate de securitatea si modul de prelucrare a datelor cu caracter personal care revin fiecarui operator si imputernicit, in parte. Imi exprim acordul ca acest operator sa prelucreze datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale, in scopul contactarii mele cu privire la o posibila rezervare sau solicitare pentru cazare.