Sărbători cu gust și răsfăț la Restaurant & Pensiune Korona

Ofertă Paște 2024

Fă-ți planuri din timp pentru Paște!🐰

Oferta Paste 2024

Ne apropiem de Sărbătorile Pascale și ce poate fi mai frumos decât să petreci aceste momente speciale alături de toată familia într-un oraș care abundă în istorie și cultură? Te invităm la Sibiu, în inima Transilvaniei, să explorezi tradițiile și atmosfera autentică care învăluie orașul în această perioadă.

Pentru că vrem să te simți cât mai confortabil în orașul nostru, la Pensiune & Restaurant Korona ți-am pregătit un pachet deosebit, care include 3 nopți de cazare cu demipensiune în perioada 03-06 mai, la tariful de 890 lei/persoană.

Descarcă oferta și vezi ce ți-am pregătit!

Descarcă oferta
Oferta Paste 2024
Sunt de acord

Am luat la cunostinta de prevederile Regulamentului European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal si in special de obligatiile de a prezenta garantii legate de securitatea si modul de prelucrare a datelor cu caracter personal care revin fiecarui operator si imputernicit, in parte. Imi exprim acordul ca acest operator sa prelucreze datele cu caracter personal in conformitate cu prevederile legale, in scopul contactarii mele cu privire la o posibila rezervare sau solicitare pentru cazare.